Hoe een Hotmail-e-mail van andere websites af te melden?

Hotmail Klantenservice

U moet weten dat wanneer u via andere websites gaat, zij om uw e-mailadres vragen of wanneer u online winkelt vanaf websites, dan uw e-mail-ID wordt opgeslagen bij deze websites en dat is hoe u ongewenste e-mails ontvangt. Hiervoor moet u zich gewoon afmelden voor deze e-mails. Welnu, er zijn veel gratis services die beschikbaar zijn om u te helpen uw e-mailadres van deze lijst met websites te verwijderen. Als u meer over ons wilt weten, moet u onze link hier controleren. Hotmail Helpdesk en u krijgt direct antwoord op uw vragen. Hier kun je je e-mail uit deze lijst afmelden via een gratis service en dat is ‘Unroll.me’ hieronder zijn de stappen om dit te doen.

Te volgen stappen:
  • Het eerste dat u zou moeten doen, is hier naar de link gaan en deze een likje https://www.unroll.me geven en dan moet u op de optie 'Nu aan de slag' op het scherm klikken.
  • Vervolgens moet u zich op de weergegeven pagina aanmelden met uw Hotmail-ID en moet u ‘uitrollen’ toegang geven tot uw e-mailinbox van Outlook.
  • Nu moet u wachten tot ‘Unroll.me’ uw e-mailinbox van Outlook analyseert en vervolgens op de ‘Laten we het doen’ -optie op de gegeven pagina klikken.
  • Vervolgens moet u klikken op de knop ‘Afmelden’ naast de ongewenste e-maillijsten en vervolgens klikken op elke e-mail waarvan u zich wilt afmelden.
Nu hopen we dat de bovenstaande instructies u hebben geholpen bij het maken van de instellingen. Maar als dat niet het geval is en u nog steeds de neiging heeft om hetzelfde probleem tegen te komen of gerelateerde vragen hebt tijdens het doorlopen van de stappen, hoeft u zich geen zorgen te maken, omdat u altijd zonder aarzeling contact kunt opnemen met onze hulplijn hier op Hotmail Helpdesk telefoonnummer + 31-202159953. En u zult zeker de oplossing binnen de kortste keren hebben. We zorgen er ook voor dat u hoogwaardige technici krijgt, omdat ze goed zijn opgeleid om dergelijke problemen op elk moment van de dag op te lossen, dus ontspan u gewoon, want uw zorg is onze eerste prioriteit.




Comments

Popular posts from this blog

Hoe kan ik Hotmail-e-mails snel doorsturen naar een Gmail-account?

Hoe sluit u een Hotmail-account op een gemakkelijke manier?