Hoe alle advertenties in Hotmail te stoppen met behulp van Firefox-Adblock Plus?

Hotmail Wachtwoord Vergeten

Zoals we allemaal weten als het gaat om de taak van e-mailen, is Hotmail de populairste en meest gebruikte webgebaseerde mailingservice die de beste en uitstekende toegankelijkheid biedt voor e-mailen. Net als elke andere e-mailsite wordt Hotmail echter ook geconfronteerd met bepaalde storingen en fouten die de werkende deadlines belemmeren van de mensen die deze service gebruiken. Sommige van de fouten zijn het probleem van het niet kunnen achterhalen van Hotmail Wachtwoord Vergeten, ongewenste spam, malware en virussen, gehackt account enzovoort. Een van die zorgen die gebruikers dwarszit, is dat hoe een persoon alle advertenties in Hotmail kan stoppen met behulp van Firefox-AdBlock plus. Bent u ook op zoek naar de oplossing voor het specifieke probleem of een ander probleem met betrekking tot uw Hotmail-account? Blijf dan deze informatieve blog lezen.

Stappen om alle advertenties in Hotmail te stoppen met behulp van Firefox-Adblock plus worden hieronder vermeld: -
  1. Ten eerste moet u Adblock plus installeren door de Google Chrome-webbrowser die als de blauwe knop wordt weergegeven.
  2. U moet uw voorkeur instellen die u extra bescherming biedt tegen malware, virussen en andere spamaanvallen.
  3. Tik op het pictogram Adblock plus rechtsboven op de pagina van uw scherm om de meer opties weer te geven.
  4. U kunt extra advertenties uitschakelen uit de lijst met filters en de specifieke advertenties blokkeren door erop te klikken met de rechtermuisknop of door op Enter te drukken.
Dit zijn de punten om alle advertenties in Hotmail te stoppen met behulp van Firefox-Adblock. Als u het specifieke probleem niet kunt oplossen door de bovengenoemde instructies te volgen, kunt u zo snel mogelijk contact opnemen met Telefoonnummer Hotmail op + 31-344232000. Ons professionele en deskundige team van technici helpt u op alle mogelijke manieren om de best mogelijke oplossing te bieden. U kunt ons op uw gemak benaderen via live-chats, e-mails en telefoontjes. Dus denk er maar niet over na en bereik ons zonder aarzeling direct. Wij begrijpen de waarde van uw tijd en urgentie van de situatie. Daarom behandelen wij uw bezorgdheid als de hoogste prioriteit.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe kan ik Hotmail-e-mails snel doorsturen naar een Gmail-account?

Hoe een Hotmail-e-mail van andere websites af te melden?

Hoe sluit u een Hotmail-account op een gemakkelijke manier?