Hoe e-mails in bulk verzenden met behulp van uw Outlook-account?

Hotmail Telefoonnummer

Als u ook problemen ondervindt tijdens het massaal verzenden van e-mails vanuit uw Outlook-account, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Omdat we u in deze blog zullen helpen bij het bulksgewijs verzenden van e-mails met behulp van uw Outlook-account. U hoeft alleen de blog aandachtig te lezen en stap voor stap te volgen voor betere resultaten.

Als u problemen ondervindt bij het volgen van de stappen, kunt u contact met ons opnemen via Hotmail Klantenservice Nummer voor hulp. Nu op weg naar de treden;
  • Eerst moet u naar Contact gaan en er vervolgens op klikken,
  • Daarna moet u op de bedieningstoets tikken en vervolgens de contacten kiezen die u in de bulk-e-mail wilt opnemen.
  • Als u alles wilt selecteren, tikt u op Besturing A. Tik na het selecteren op het pictogram voor samenvoegen.
  • Vervolgens moet u alleen geselecteerde contactballonnen selecteren en de e-mail kiezen van samenvoegen tot, en daarna moet u op OK klikken.
  • U kunt zien dat het woord is gestart en een nieuw samenvoegdocument heeft geopend. Daar moet je het e-mailbericht typen dat je wilt verzenden.
  • Ten slotte moet u op voltooien en samenvoegen tikken om het proces te voltooien. Tik daarna op verzenden e-mails en vervolgens op OK om te bevestigen dat u de e-mails wilt verzenden.
  • Zo kunt u in zeer eenvoudige stappen bulk e-mails verzenden vanuit uw Outlook-account.
We hopen dat de bovenstaande informatie u helpt bij het in bulk verzenden van de e-mails. U kunt ook onze website bezoeken en kijken hoe u kunt bloggen waarin u dergelijke gerelateerde blogs kunt vinden. Als je je nog steeds ergens zorgen over maakt, kun je contact opnemen met Hotmail Nederland 31-202620232. Onze teams zijn zeer getalenteerd en professioneel. Ze zouden uw probleem snel oplossen. Ze zijn erg vriendelijk voor hun klanten en ze zijn ook erg populair voor het bieden van de beste service aan hun gebruikers. Dus stop met wachten en neem direct contact met ons op. En als u aarzelt om te bellen, dan kunt u direct live met ons chatten. Neem dus gerust contact met ons op.

Lees ook deze blog: Wat Te Doen Als E-Mails Ontbreken In De Inbox Van Hotmail


Comments

Popular posts from this blog

Hoe kan ik Hotmail-e-mails snel doorsturen naar een Gmail-account?

Hoe een Hotmail-e-mail van andere websites af te melden?

Hoe sluit u een Hotmail-account op een gemakkelijke manier?