Hoe een Hotmail-account dat is geblokkeerd, te repareren en te openen?

Hotmail Helpdesk Nederland

Heb je het moeilijk om je aan te melden bij je Hotmail-account? Is het zo dat uw account geblokkeerd wordt weergegeven? Weet u niet hoe u uw account kunt herstellen? Dan is dit waar we hier voor zijn, om u te helpen het probleem binnen de meest eenvoudige stappen te verhelpen.

Uw account wordt meestal alleen geblokkeerd als er een ongebruikelijke activiteit in uw account plaatsvindt en deze lijkt verdacht om uw account te beschermen tegen fraude en misbruik. Hotmail Klantenservice zal u hierover meer vertellen, klik gewoon op de link en doorloop vervolgens de volgende stappen.
  • Om met het proces te beginnen, moet u naar Microsoft Live gaan om uw account te kunnen herstellen en het wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Vervolgens moet u uw e-mailadres invoeren om uw Hotmail-account te deblokkeren en u zult ook enkele speciale tekens op het weergegeven scherm zien, voer ze vriendelijk in het daarvoor bestemde veld in en klik op o de volgende knop.
  • U krijgt nu een verificatiecode van onze authenticator-app of u kunt er zelfs voor kiezen om de verificatiecode per sms op uw telefoonnummer te krijgen die is opgeslagen met uw accountgegevens.
  • Nadat u uw beveiligingscode moet invoeren, moet u uw wachtwoord wijzigen om uw account te deblokkeren.
  • U kunt nu een wachtwoord maken en ervoor zorgen dat u een wachtwoord maakt dat helemaal niet gemakkelijk toegankelijk is.
Als u uw account dan nog steeds niet kunt deblokkeren;
  • Er zijn een aantal redenen waarom u nog steeds geen toegang hebt tot uw Outlook.com, zoals wachtwoord, reizen naar een nieuwe plaats of een nieuw apparaat, enz.
  • Als u vindt dat u ondanks een correct wachtwoord nog steeds niet kunt zingen, moet u controleren of de Caps Lock-sleutel niet is ingeschakeld en dat u uw Yahoo-e-ID correct hebt ingevoerd.
  • Dan moet u ook uw browsergeschiedenis wissen of u kunt zelfs proberen in te loggen op uw account met een andere internetbrowser en het zou nu moeten zijn opgelost.
Je zou goed moeten zijn om te gaan! In het geval u een moeilijke tijd hebt of nog steeds problemen ondervindt waarbij u zich niet kunt aanmelden bij uw account. Neem dan onmiddellijk contact op met ons helpteam op Hotmail Helpdesk nummer + 31-302492133 en los het probleem op met effectieve oplossingen, aangezien onze technische teams altijd beschikbaar zijn en gerelateerde problemen kunnen oplossen.



Comments

Popular posts from this blog

Hoe kan ik Hotmail-e-mails snel doorsturen naar een Gmail-account?

Hoe een Hotmail-e-mail van andere websites af te melden?

Hoe sluit u een Hotmail-account op een gemakkelijke manier?