Hoe voer ik een zoekopdracht uit met filters in een Hotmail-account?

 

Mijn Hotmail Account Herstellen
Wilt u een bepaald e-mailadres zoeken in uw hotmail-account, maar ondervindt u moeilijkheden om hetzelfde te doen? Als dit het geval is, bent u op de juiste plek, volg de stappen die in dit artikel worden vermeld om een zoekopdracht uit te voeren op basis van uw behoeften in uw Hotmail-account.

U kunt ons ook bellen voor snelle oplossingen voor problemen zoals Mijn Hotmail Account Herstellen, mijn Hotmail-account beveiligen of andere Hotmail-gerelateerde problemen voor onmiddellijke resultaten.


STAPPEN OM ZOEKOPDRACHT UIT TE VOEREN MET FILTERS IN HET HOTMAIL-ACCOUNT

  1. Open uw gewenste internetbrowser op uw laptop of pc.
  2. Bezoek de officiële Hotmail-website, deze is nu hernoemd naar Outlook, dus u moet inloggen op Outlook.com.
  3. Meld u aan bij Outlook met uw Hotmail-e-mailadres en wachtwoord. Als u al was aangemeld, wordt uw account automatisch geopend.
  4. Klik nu op de zoekbalk ofwel bovenaan de inbox of boven de mails met “SEARCH” erop geschreven.
  5. Voer in dit veld het e-mailadres of de naam van het persoonlijke e-mailadres in waarnaar u op zoek bent.
  6. De Hotmail voert een volledige zoekopdracht uit in alle mappen, inclusief inbox, outbox en zelfs ongewenste mappen voor dat e-mailadres of die naam.
  7. U kunt ook een bredere of meer geconcentreerde zoekopdracht uitvoeren door op de vervolgkeuzepijl naast de zoekbalk te klikken.
  8. Door erop te klikken wordt een menubalk geopend, maak hier gebruik van de velden zoals Van, Aan of CC om naar een exacte persoon te zoeken vanuit je inbox of outbox.
  9. U kunt het onderwerpveld gebruiken om te zoeken naar een specifieke e-mail met dat woord in het onderwerp.
  10. Een meer geconcentreerde zoekopdracht kan worden uitgevoerd door de functie DATUM te gebruiken, voer de datums in vanaf waar de zoekopdracht moet worden uitgevoerd tot welke specifieke datum.
  11. Klik op het vakje naast BIJLAGEN om het aan te vinken. Als u Outlook vertelt dat u op zoek bent naar een e-mail, zullen er bijlagen in staan.
  12. Zodra de resultaten zijn weergegeven, scrolt u naar beneden en opent u de e-mail waarnaar u op zoek was.


We hopen dat je met dit artikel een bredere of meer gerichte zoekopdracht in e-mails hebt kunnen uitvoeren en dat je de stappen erg gemakkelijk en nuttig hebt gevonden. Als je vragen hebt met betrekking tot je Hotmail-account, neem dan contact op met onze gebruiksvriendelijke agenten door ons hulplijnnummer te bellen. Je kunt ook Contact Met Hotmail door met ons te chatten met behulp van de QUICK CHAT-functie die beschikbaar is op onze website.

 

Lees ook deze blog: Hoe verwijder ik het verwijderde item permanent van een Hotmail-account?

Comments

Popular posts from this blog

Hoe kan ik Hotmail-e-mails snel doorsturen naar een Gmail-account?

Hoe een Hotmail-e-mail van andere websites af te melden?

Hoe sluit u een Hotmail-account op een gemakkelijke manier?