Hoe kan ik Hotmail-e-mails snel doorsturen naar een Gmail-account?

Hotmail Account Herstellen

Hotmail is een buitengewoon handig platform voor e-mailuitwisseling waarmee gebruikers snel e-mails kunnen uitwisselen, contacten kunnen opslaan en belangrijke data kunnen opslaan, waardoor ze zowel hun persoonlijke als professionele leven efficiënt kunnen beheren. Het biedt gebruikers ook een functie om e-mails die door een Hotmail-account worden ontvangen, automatisch door te sturen naar een toegevoegd Gmail-account. Volg de stappen in dit artikel om uw Hotmail-e-mails nu door te sturen naar Gmail of neem contact op met de Hotmail Helpdesk voor andere Hotmail-fouten. 

STAPPEN OM HOTMAIL-E-MAILS SNEL DOOR TE STUREN NAAR EEN GMAIL-ACCOUNT

  1. Open uw favoriete webbrowser op uw bureaublad en ga naar www.hotmail.com.
  2. Log in op uw Hotmail-account door de juiste inloggegevens voor uw Hotmail-account in te voeren.
  3. Zodra uw Hotmail-account is geopend, gaat u naar de Hotmail-instellingen door op het GEAR-pictogram in de rechterbovenhoek van het venster te klikken en ALLE INSTELLINGEN ZIEN in het menu te selecteren.
  4. Selecteer tijdens het selecteren van de optie MAIL in de menubalk aan de linkerkant de optie DOORSTUREN in de submenubalk.
  5. Als u wordt gevraagd om uw Hotmail-wachtwoord in te voeren, toetst u het juiste wachtwoord in en klikt u op de knop AANMELDEN om door te gaan.
  6. Ga naar de rechterkant en vink aan om het vakje naast DOORSTUREN INSCHAKELEN te markeren.
  7. Voer vervolgens in het onderstaande veld MIJN E-MAIL NAAR doorsturen het juiste Gmail-e-mailadres in waarnaar u Hotmail-e-mails wilt doorsturen.
  8. Zorg ervoor dat u het vakje naast EEN KOPIE VAN DOORGESTUURDE BERICHTEN BEWAREN aanvinkt als u ook een kopie van e-mails op uw Hotmail-account wilt ontvangen, laat het anders niet aangevinkt.
  9. Klik nu op de optie OPSLAAN in de rechterbovenhoek om de instellingen op te slaan.
  10. Alle nieuwe e-mails die u op uw Hotmail-account ontvangt, worden nu doorgestuurd naar uw Gmail-account.

Onze Hotmail-klantenondersteuningsmedewerkers zijn goed gekwalificeerd en getraind in het veld om alle Hotmail-gerelateerde problemen op te lossen. Ze zijn professioneel zeer ethisch met uiterst gebruiksvriendelijke kwaliteiten die hen in staat stellen om al uw problemen met de grootste focus en urgentie aan te pakken. Neem contact op met onze Hotmail-experts als u een Wachtwoord Vergeten Hotmail hebt, we beloven snelle oplossingen te bieden via alle contactmiddelen zoals chat, bellen en e-mailen.

Lees ook deze blog: Hoe stel ik herinneringen in voor e-mails en taken op een Hotmail-account?


Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Hotmail-e-mail van andere websites af te melden?

Hoe sluit u een Hotmail-account op een gemakkelijke manier?