Wat te doen als u foutcode 403 ziet tijdens het gebruik van een Hotmail-account?

 

Wat te doen als u foutcode 403 ziet tijdens het gebruik van een Hotmail-account

Hotmail is een van de oudste en meest gebruikte e-mailuitwisselingsplatforms die zijn gebruikers een snelle en gemakkelijk te gebruiken interface biedt. Soms kunnen Hotmail-gebruikers problemen ondervinden tijdens het gebruik van hun account, voor het geval u een foutcode 403 ziet tijdens het gebruik van uw Hotmail-account; Maak u geen zorgen, we zijn u te hulp gekomen door u een aantal onderstaande stappen te geven die u zullen helpen bij het oplossen van dit probleem.

Neem nu Contact Met Hotmail om hulp te krijgen met betrekking tot een andere Hotmail-vraag.

STAPPEN DIE U MOET DOEN ALS U FOUTCODE 403 ZIET TIJDENS HET GEBRUIK VAN HOTMAIL-ACCOUNT

  • De eerste stap is om het CONTROL PANEL op uw computer te openen door linksonder op het START MENU te klikken en vervolgens op het Control Panel icoon.
  • Ga nu met de muis naar de optie ADMINISTRATIVE TOOLS.
  • Als u de koptekst niet kunt zien, klikt u op het ZOEKVAK en toetst u Systeembeheer in en dubbelklikt u op de koptekst om deze te openen.
  • Een nieuw Windows-scherm wordt geopend op uw computer, hier gaat u met de muis naar de map INTERNET INFORMATION SERVICE en selecteert u deze in het consolepaneel.
  • Hier heeft u toegang tot de IIS-instellingen voor uw browser.
  • Nu moet u de directory zoeken waarin u de foutcode 403 krijgt terwijl u uw Hotmail-account gebruikt.
  • Zodra u de directory heeft gevonden, klikt u er met de rechtermuisknop op en kiest u EIGENSCHAPPEN door op de optie in het menu te klikken.
  • Het eigenschappenvenster wordt geopend op het scherm, selecteer hier de optie DIRECTORY SECURITY door erop te klikken.
  • Klik nu op de knop BEWERKEN en muis eroverheen en selecteer de header ANONIEME TOEGANG en klik op de knop OK om terug te gaan naar de eigenschappen
  • Als het eigenschappenvenster eenmaal is geopend, verken dan de optie HOME DIRECTORY om er zeker van te zijn dat er geen selectievakjes beschikbaar zijn behalve de tekst LEZEN.
  • Zodra u het vakje TOESTEMMING ziet, vinkt u het vakje ernaast aan om de vereiste toestemming te geven en klikt u op de knop OK om het venster te verlaten.

We zijn ervan overtuigd dat de bovenstaande stappen u hebben geholpen om Hotmail-foutcode 403 op te lossen, maar als u hulp nodig heeft bij andere dingen, zoals hulp bij het verkrijgen van Verwijderd Hotmail Account Herstellen, neem dan contact op met het meest efficiënte team van Hotmail-experts dat beschikbaar is rond de klok om u de beste services te bieden.


Lees ook deze blog: WAT TE DOEN ALS U GEEN HOTMAIL-VERIFICATIECODE KUNT ONTVANGEN?


Comments

Popular posts from this blog

Hoe kan ik Hotmail-e-mails snel doorsturen naar een Gmail-account?

Hoe een Hotmail-e-mail van andere websites af te melden?

Hoe sluit u een Hotmail-account op een gemakkelijke manier?